Om My Home / Solskydda.se


My Home har sedan starten 2006 arbetat med design och interiör för hem och kontor.

Vi på My Home är stolta att kunna erbjuda premium produkter inom inglasning för balkonger, terasser/altaner, uterum och vinterträdgårdar.

Våra plisségardiner löser solljus, insyn och mörkläggning.

Våra balkonggolv gör din yta ännu mer komfortabel. Våra produkters syfte är helt enkelt att göra just din speciella plats ännu mer speciell.

My Home har huvudkontor  i  Sundbyberg norr om Stockholm. Givetvis hjälper vi dig även om du finns på annan ort landet.

Vi gör varje vecka visningar i bostadsrättsföreningar, villor, lägenheter och kontor. Kontakta oss om du behöver solskydd, insynsskydd eller mörkläggning. Vi tittar gärna förbi för en kostnadsfri visning.

Vi arbetar med produkter som har ett unikt patent på infästning och clips för balkonginglasningar. Våra plissègardiner gjord av tyg som är extremt barnvänligt och inte minst ett miljövänligt val. Det finns inga hängande trådar, vilket gör att gardiner är enkla och säkra att använda. Materialet återfår sin form även om den blir tillskrynklat. Våra plissègardiner levereras över hela världen.

Hur går det till?


Är du intresserad av våra produkter så kommer vi hem till dig och gör en mätning av det som du önskar få hjälp med. Samtidigt får du chansen att klämma/känna på våra produkter. Därefter ger vi dig en offert baserat på storlek, tyg, glas. Då alla våra produkter tillverkas efter beställning så sker leverans cirka 2-3 veckor efter lagd order. Önskar du ha hjälp med monteringen fixar vi givetvis det också. Betalning kan göras via faktura (Svea Ekonomi) eller  Swish. Önskar du betala i din egen takt så erbjuder vi räntefria köp upp till 24 månader.